Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

You can't be too careful anymore, when all that is waiting for you!

Να, λοιπόν ένα τραγούδι που με έκανε να κάνω πολλά, που ούτε θα σκεφτόμουν ποτέ! Με συνόδευσε σε μια περίεργη φάση της ζωής μου, που δε θα ξεχάσω ποτέ... But you can't always be careful, can you?

7 σχόλια:

  1. Το κοριτσάκι μου τι κάνει??βρίσκεται σε περίεργη φάση??έτσι σε αισθάνθηκα σήμερα..το κομμάτι ok δεν παίζεται..απλά δεν πολυκατάλαβα τι κρύβεις μέσα σου...σέυχαριστώ για τα γλυκά σου λόγια στο blog μου...αν θες γίνε πιο σαφής όταν μιλήσουμε..θα ξαναέρθω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ'ευχαριστώ γλυκό μου κοριτσάκι για τα επίσης γλυκά σου σχόλια στο blog μου..χαίρομαι που σου άρεσε το μπλε φεγγάρι μου!!Νάσαι καλά και να περάσεις ένα όμορφο και ξένοιαστο Σαββατοκύριακο!!φιλάκια άπειρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πω, πω, τι ντροπή! Πέρασες εσύ από το μπλογκ μου και εγώ όχι! :Ρ Τι κρύβω μέσα μου... Αχ! Δεν έχει και μεγάλη σημασία, απλά κάποιες φορές πονάει...
      Σε ευχαριστώ πολύ που περνάς και από εδώ! :)

      Διαγραφή
  3. καλό μήνα φίλη μου!
    άβυσσος η ανθρώπινη ψυχή!
    κουράγιο αν δεν είσαι καλά!
    μην αφήνεις κανέναν να σου κλέβει χαμόγελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τ ι είναι αυτά που λες ματάκια μου!!και καθόλου να μην έρχεσαι αν δεν έχεις διάθεση εμένα τι να με πειράζει...το blog μου το έχω κύρια για τον εαυτό μου και το βλέπω κομμάτι απο μένα..περνάω λοιπόν απο εσ΄να για να δω τι μου κάνεις,άν μου είσαι καλά γιατι σε έχω συμπαθήσει πολύ γλυκό μου κοριτσάκι...να μην ντρέπεσαι λοιπόν...εύχομαι να είσαι καλά..καληνύχτα γλυκιά σαν καραμέλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά όταν δεν έχω διάθεση είναι που περνάω πιο συχνά... Με βοηθάει να συντονίζομαι! Όταν χάνομαι, είναι που δεν έχω χρόνο... Σε ευχαριστώ για τα όμορφά σου λόγια, πολλά φιλιά!

      Διαγραφή